Hopp til innhold

Familieterapi - parterapi

bilde

Timesbestilling tlf 984 55 889, agersborgkristin@gmail.com

Når søker man hjelp hos en familie og parterapeut?

Mange opplever at forholdet til sin kjære kan være utfordrende i perioder. Kanskje går det i bølgedaler med store konflikter og uenigheter, eller har det bare blitt stille og tomt. Utfordringene kan ofte komme i de travle småbarnsårene hvor overskuddet ikke er på topp, eller har årene gått og du lurer på hva som egentlig holder dere sammen.

Føler du deg ikke sett, hørt og forstått. Blir det ofte krangler når utfordringer skal prates om?

Klarer dere ikke å enes om barneoppdragelsen når utfordringene kommer?

Kanskje er intimiteten blitt borte og avstanden blitt større. Det kan da bli vanskelig å finne tilbake til nærhet, lyst og begjær?

I parterapi jobber jeg med å få frem hva begge i paret trenger for å ha det godt sammen. Terapirommet skal være et sted for å få hjelp til å snakke om det som dere ikke klarer å løse hjemme. Jeg som familie og parterapeut er der for å hjelpe dere å snakke om utfordringene dere sitter fast i, enten de er store eller små. Hjelp til å se ulike løsninger og muligheter slik at det blir lettere for dere å ta valg og gjøre endringer.

Jeg er opptatt av å gi redskaper og kommunikasjonsteknikker til par, for lettere å løse utfordringer sammen på sikt.

Mange opplever at å få det bedre med sin partner og sin familie, påvirker livet på svært mange områder både fysisk og psykisk. Jeg jobber både med par og med individualterapi. 

Del denne siden med andre!