Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Fermenterings kurs M/ Gry Hammer

21. november 2017 18:00 - 21:00

Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen

Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa. Vi mater og setter en surdeig, lager ketchup, klassisk surkål og kombucha. Du får tips til hvordan man kan bruke melkesyregjærede grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet i ulike retter, varmmat osv. Du vil i tillegg få smaksprøver på en variasjon av melkesyregjæret mat og drikke som jeg har på lur i mine skap og skuffer og som ikke nødvendigvsis står på kursagendaen. Du får med deg hjem en bit av verdens beste surdeigsstarter, slik at du kan bake surdeigsbrød hjemme. Ha derfor med deg et lite glass som kan romme en ts av verdens beste surdeig.

Kurset koster kr 1.150,-. Gry er fantastisk kunnskapsrik innen dette feltet. Hun har i tillegg skrevet to bøker, "fermentering" og "Den moderne jeger".

Påmelding















Billetter

Voksne: 1.150 kr (Ledige: 14)

Del denne siden med andre!

Logg inn