Matkurs m/gravet ørret, kamskjell, lammelår og plommer med kanel til dessert.
1. september 2017 09:00 - 09:00
Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen
På dette kurset lager vi en fire retters meny, med utgangspunkt i vårt eget kjøkken og med gode norske råvarer og godt drikke.
Hva gjør vi:
Vi lager gravet ørret med hjemmelaget flatbrød, kamskjell og blomkål, lammelår og ragu, og til dessert plommer med kanel.
Vi bruker ca 40 min pr stasjon før man bytter til neste rett. Maks 2,5 time. starter med 15-20 minutter på å forklare hva som skal skje, hva vi gjør osv. Vi avslutter med et fantastisk måltid som vi har laget.
Pris pr person kr 1650:- inkluderer, matkurs, oppskrifter, råvarer. "Drikke" kommer i tillegg.
Kurset og middagen varer ca 4 timer.