Italiens matkurs
20. september 2017 17:30 - 21:30
Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen
Det Italienske kjøkken
På dette kurset lager vi retter som har signaturstatus i det italienske kjøkken. Sammen tilbereder vi et måltid på italiensk vis med gode norske råvarer og som nytes med god italiensk vin til.
Hva gjør vi:
Vi lager forretter med marinert fisk og klassikeren vitello tonnato, Det blir pasta fra bunden av, vi tilbereder to typer, en med fyll og en uten. Du lærer grunnprinsippene med en god risotto og variasjons mulighetene, og på bordet setter vi frem en sopprisotto. Gnocchi er pastaversjonen med potet, servert med hjemmelaget pesto og semitørkede tomater og til sist: klassikeren Tiramisu.
Vi bruker ca 40 min pr stasjon før man bytter til neste rett. Maks 2,5 time. starter med 15-20 minutter på å forklare hva som skal skje, hva vi gjør osv. Vi avslutter med et fantastisk måltid som vi har laget.
Pris pr person kr 1400:- inkluderer, matkurs, oppskrifter, råvarer.
Kurset og middagen varer ca 4 timer.
Vinpakke til maten inkluderer 4 glass vin. Kr 380:- pr pers. Ønskes vin pr glass kr 95:- Dette kommer i tillegg til matkurset.