Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Italiens matkurs

20. september 2017 17:30 - 21:30

Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen

Det Italienske kjøkken

På dette kurset lager vi retter som har signaturstatus i det italienske kjøkken. Sammen tilbereder vi et måltid på italiensk vis med gode norske råvarer og som nytes med god italiensk vin til.

Hva gjør vi:

Vi lager forretter med marinert fisk og klassikeren vitello tonnato, Det blir pasta fra bunden av, vi tilbereder to typer, en med fyll og en uten. Du lærer grunnprinsippene med en god risotto og variasjons mulighetene, og på bordet setter vi frem en sopprisotto. Gnocchi er pastaversjonen med potet, servert med hjemmelaget pesto og semitørkede tomater  og til sist: klassikeren Tiramisu.

Vi bruker ca 40 min pr stasjon før man bytter til neste rett. Maks 2,5 time. starter med 15-20 minutter på å forklare hva som skal skje, hva vi gjør osv. Vi avslutter med et fantastisk måltid som vi har laget.

Pris pr person kr 1400:- inkluderer, matkurs, oppskrifter, råvarer.

Kurset og middagen varer ca 4 timer.

Vinpakke til maten inkluderer 4 glass vin. Kr 380:- pr pers. Ønskes vin pr glass kr 95:- Dette kommer i tillegg til matkurset.

PåmeldingBilletter

Voksne: 1.400 kr

Del denne siden med andre!

Logg inn