Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Mindfulness kurs m/ Marianne Magelssen, forfatter av boken pust for livet og kjære gud kommer du snart, det er så rotete her.

7. november 2017 18:00 - 21:00

Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen

 • Foredrag- Flyt-metoden

   

  Marianne Magelssen er utdannet sykepleier, coach og mindfulness instruktør. I dag arbeider hun som forfatter og foredragsholder. Marianne har skrevet bøkene: "Kjære gud, kommer du snart? Det er så rotete her” (med bilde av kaos i hode) og ”Pust for livet”. Bøkene er skrevet med bakgrunn i hennes personlige erfaringer. Foredraget Flyt- metoden baserer seg på tematikken i bøkene hennes.

 • Marianne er opptatt av ressursene vi selv besitter- de effektive verktøyene som ligger i kroppen. Den kroppen som skal bære oss gjennom alt det vi skal erfare i livet. Den som inneholder verktøyene for å mestre det gode og det vonde, for det kommer til å gjøre vondt og det kommer til å være godt.

  Nesten ingenting har gitt meg mer lidelse enn tankene mine. Fordømmelsen av dem, og ikke minst troen på at de er meg. Det var en lettelse å oppdage at jeg er noe annet enn tankene mine. Livet har både overrasket og forskrekket meg. Som liten trodde jeg det skulle være bare godt, og at det var meningen at jeg skulle være glad. Jeg var ikke forberedt. Jeg har holdt pusten og beskyttet meg.

           Jeg var ikke klar over at vi er utstyrt med verktøy. At vi har det som skal til for å tåle både lyset og mørket. Jeg skulle ønske noen hadde fortalt det, slik at jeg ikke hadde behøvd å lete meg i hjel.​ 

           Vi kom ikke tomhendt. Vi ble utstyrt med en verktøykasse, det er det “Flyt-metoden” dreier seg om, å ta i bruk verktøyene. Verktøyene opprettholder bevegelse og de hindrer stagnasjon. Stagnasjon stjeler livskraft, overskudd og glede. Når vi har bevegelse i følelsene, tankene og kroppen tåler vi mer, rommer mer og vi blir mer levende. Livet vil ubønnhørlig velte oss til høyre og venstre. Mister vi flyten, bevegelsene i kroppen, forsterkes smerten.

  Marianne er en fantastik kursholder, og hun byr virkelig på seg selv. Hun forklarer 
  innledningsvis om hvodan vi fungerer i hjernen, nevrologisk og fysisk,
  for deretter å guide oss inn i mindfullnesteknikker.

PåmeldingBilletter

voksne: 700 kr (Ledige: 14)

Del denne siden med andre!

Logg inn