Streetfood med Kulinarisk Akademis kokker
4. oktober 2017 17:30 - 21:30
Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen
Streetfoodkurs
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er steam buns med char Sui-ribbe, ̈Pibil ̈ taco, satay, bulgogi, ceviche ̈lechede Tigre ̈, ramen og sist, men ikke minst churros til dessert. Vi tar forbehold om små endringer i menyen.
Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Kursavgiften dekker følgende:
-
Råvarene under kurset
-
Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
-
Oppskriftshefte
-
Forkle til å ta med hjem
-
Utstyr under kurset
-
Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.
Slik gjennomføres kurset:
-
Deltagende kokkekurs
-
Alle deltagere får veiledning i hele menyen
-
Gjennomgang/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
-
Varighet på kjøkkenseanse ca 3-4 timer
Etter kurset har du lært:
-
Rettene som er nevnt i teksten
-
Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
-
Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden Street food
Det tas forbehold om at vi blir minimum 12 personer, for at det blir gjennomført og påmeldingsfrist er den 13 september.
Påmeldingen er nå stengt.