Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hjemmelaget pålegg`s kurs

9. november 2017 18:00 - 21:00

Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen

HJEMMELAGET PÅLEGG

Matpakker er en del av nordmenns hverdag, og barna har med seg to-tre skiver omsorgsfullt smurt hjemme til barnehagen eller skolen. Vi sørger gjerne for at brødet er grovt og sunt, men hva med pålegget?
Pålegget vi kjøper i butikken inneholder veldig mange tilsetningsstoffer, og det er naturlig siden de skal holde seg friske helt til forbrukeren har spist opp etter en ukes tid i kjøleskapet hjemme.
Vi kan unngå disse uheldige tilsetningsstoffene ved å ta kontrollen selv, og lage pålegget selv. Det er ikke vanskelig, og mye er fort gjort.
Lær deg å lage dine egne favorittpålegg med enkle og næringsrike ingredienser. På dette kurset får du gjennomgang, du får prøve selv, og ikke minst smake på disse utvalgene av pålegg som vi skal lage og DU FÅR MED BOKA ”På skiva” av Bente Wemundstad.

Kurset holdes av Bente Wemundstad som lanserte sin nye bok august 2017. Vi hadde åpent hus på huset den 19 august, hvor Bente hadde laget 9 forskjellige pålegg, som bare smakte fantastisk.

PåmeldingBilletter

Alle: 1.500 kr (Ledige: 16)

Del denne siden med andre!

Logg inn