Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Fermentert matkurs rawfood og levende mat

21. september 2017 17:30 - 20:30

Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen

Fermentering av mat og drikke er i vinden som aldri før og det er enklere enn hva mange tror. På dette kurset lærer du om fermentering og alt du trenger for å komme deg i gang og lykkes.

-Kraftmat/Supermat – melkesyregjæret mat som er full av de gode bakteriene vi trenger og enzymer!

-Enkelt å lage og du kan også bevare frukt og grønt i beste sesong når det er høyest næringssinnhold!


På kurset vil du blant annet lære å lage:
Surkål
Kimchi
Vannkefir/Kombutcha
Kokosyoghurt
Syltede agurker med dill
Salsasaus, pikant

Alle rettene blir demonstret og med smaksprøver!

Foruten å få smake på fermentert mat og drikke, får du være med å lage surkål som du tar med deg hjem. Du får også et eget oppskriftshefte!


Kurset er uten gluten, melk og sukkert!

Kursleder Trine Berge, rawfoodkokk, velvære coach og kundalini yogalærer har gitt ut flere bøker om helse og sunn livsstil. Hennes siste bok "Rawfood" ble utgitt i 2015 og ble måndens bok i boklubben "Energica". Er utdannet og sertifisert rawfood kokk fra USA, det annerkjente Matthew Kenney Academy. Trines fokuser å inspirerer til balanse, glede og kreativitet ved å lage sunn & næringsrik rawfood, smoothies og juicer, og hvor enkelt det kan gjøres i hverdagen. Trine har jobbet med kosthold, detox, meditasjon og indre arbeid siden midten av 90 tallet. Foruten å skrive til daglig på Superdamebloggen er Trine kjent for sine inspirerende kurs, retreats og foredrag om hvordan du vitaliserer deg med yoga, rawfood og supermat. Hennes fokus er at helse skal også være gøy, gi deg velvære, overskudd og energi til å skape det livet du drømmer om.

Pris kr 1.100,-  som inkluderer oppskriftshefte og surkål på krukke med deg hjem. Påmelding er bindende, men du kan sende en annen hvis du blir forhindret fra å komme selv.


PåmeldingBilletter

alle: 1.100 kr (Ledige: 7)

Del denne siden med andre!

Logg inn