Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kundalini yoga workshop, med rawfood lunsj.

28. oktober 2017 12:00 - 17:00

Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen

Vi vil gjennom kundalini yoga, meditasjon, supermat og fresh detox lunsj med grønn juice og Buddha bolle gi kropp, sinn & sjel en virkelig boost.

Gi slipp på alt du ikke trenger og få påfyll av vitalitet, livsglede og velvære!

Program:
12.00 - 12.15 Intro - velkommen og en grønn superfood shot


12.15 til 14.30 - Kundalini yoga


14.30 - 15.30 Lunsj - mulighet til å bestille lunsj på forhånd


15.30 - 16.15 Kundalini meditasjon/pranayamas/chanting

16.25 - 16.45 Dyp
avspenning

16.45 - 17.00 Vi avslutter i ro og mak, med te

Pris for workshop: 750,-

Greenshot (en shot med supermat) & te er inkludert

Du kan også velge å bestille en fresh detox lunsj med juice

Kr: 250,-

Lunsjen:

En fresh detox meny er satt sammen av Salat/Buddha bolle fra Min Matglede (Irina Smith) i samarbeid med meg - ren & plantebasert mat

Og en stor juice, GREENDAY PREMIUM, fra Juiceriet

Både salat og juice er boostet med spirer og supermat.


Trine Berge er en av Norges mest kjente rawfoodkokk og livstilsveileder. Hun har tidligere gitt ut flere helse- og livsstilsbøker som hennes siste bok «Rawfood». Trine har jobbet med kosthold, meditasjon og indre arbeid siden midten av 90 tallet. I over 15 år har hun vært meditasjonslærer, med fordypning i mantra og lyd, og terapeut innen vibrasjonsmedisin som ligger som en klangbunn for hennes rolle som kundalini yoga lærer. Trine driver også Superdamebloggen og er kjent for sine kurs, retreater og foredrag om hvordan du vitaliserer deg med yoga, rawfood og supermat.

- Som yoga & meditasjon lærer ønsker jeg å fasilitere timer hvor du lettere kan nå inn til kjernen av deg selv, kjenne nærværet til deg selv og livet. Og gjennom det skape transformasjoner og erkjennelser som realiserer dine potensialer."

Kundalini Yoga Kalles "Yoga of Awareness" og er et dynamisk og kraftig verktøy for kropp og sinn. I hovedsak kan man si at kundalini yoga jobber med å aktivere bevissthet og prana (livsenergi) gjennom pust, fysiske øvelser, meditasjon og mantra. Denne yogaformen skiller seg ganske ut fra annen yoga og må bare prøves ut! I kundalini yoga jobber vi mer konkret og direkte på nervesystemet og bevissthet.

PåmeldingBilletter

alle: 750 kr (Ledige: 28)

Del denne siden med andre!

Logg inn