Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Åpen dag

18. august 2018 09:00 - 17:00

Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen

Vi har åpent hus med gratis servering av rawfood, yoga timer, tai chi og foredrag. Det vil være terapeuter innen hud, Psykolog innen psykisk helse, ungdomspsykologen, ernæring, kinesiologi, match making Venus og Mars, energi terapeut.

Vi oppfordrer alle til å parkere i omkringliggende gater, da det ikke er parkering oppe ved huset. Vi holder åpent fra kl 09.00 til 17.00 og det er nye gratis foredrag/treningstimer hver time.

Kl 9 Siv Myklebust, Hatha yoga/klassisk yoga

Kl 10 Mette Grøsland, Yang Yin yoga

Kl 11 Inger Johanne Vesje, tai chi og Qi-gong

Kl 12 Rita Ask,

Generell informasjon om energi, energi-medisin -inka og hva behandlingene kan hjelpe for. Kort om aura og chakra, kort om elementene våre og deres påvirkning og viktighet; ild, jord, vann og luft.

Hva er matchmaking og hvordan det fungerer. Venus og Mars.

Åpent rom etter foredraget for spørsmål :)

Kl 13 Isabell Stangeland Flatland, som holder et foredrag om kinesiologi, muskeltesting. Hvor vi ser på hvordan «alt» henger sammen. Følelsene, tankene våre og den fysiske kroppen. Stress og hvordan dette påvirker oss i hverdagen, med familien, på skolen m.m Åpent rom utover hele dagen, hvor du kan prøve «muskel testing» og eventuelle spørsmål.

Kl 14 Kamilla Hill, «Når kroppen angriper seg selv. Årsaker, og råd gjennom mat og tilskudd» Tilstede hele dagen, for spørsmål.

Kl 15 Andrea Melø, «ungdomspsykologen» som vil snakke om ungdommen.

Ca Kl 16 Sol Jølberg, psykiske vansker som vi alle kan møte i hverdagen. Tilstede hele dagen, for spørsmål.

Hele dagen: FaceMapping hudanalyser og produktveiledning. Hudterapeut og Dermalogica Expert Kristine Waaktaar Schøne hjelper deg med å finne riktige hudpleierutiner for din hud

 

PåmeldingBilletter

alle: 0 kr

Del denne siden med andre!

Logg inn