Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hverdagshelse med næring og trening.

9. februar 2019 10:00 - 15:00

Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen

BEDRE HVERDAGS HELSE MED OPTIMAL NÆRING OG TRENING.

Dette er en workshop for kvinner i alderen 40-60 år som opplever symptomer på overgangsalder, en kranglete kropp og/eller skrantende helse og som ønsker å ta smarte grep for å gjenoppbygge kroppen.

KUN 10 plasser!
Vi ønsker å gi god kvalitet og personlig veiledning til alle.

Det blir foredrag, trening og praktiske øvelser med personlig veiledning. Du får servert te/kaffe/vann, smaksprøver, lunsj og mellommåltider.

Ønsker du mer informasjon om innhold eller lurer du på om dette er noe du vil investere i, så tar du kontakt med oss på følgende måte:

Charlotte
Mob.: 92864941
E-post: charlotte@smilforhelse.no

Marit
Mob.: 911 11 020
E-post: marit@kostholdogbalanse.no

—————————————————————

Om lokasjonen

Vi holder workshop’en i Drammen fordi vi ønsker å lage et tilbud utover Oslo slik at at det også blir lettere tilgjengelig for Buskerud og Vestfold. Vi har funnet et fantastisk sted, en ærværdig villa, der Helhetssenter (www.helhetssenter.no) holder til. Her er det fokus på at vi mennesker er ulike og kan trenge ulik behandling i ulike faser i livet. Vi synes dette huset passer perfekt til vår workshop.

Om dagen

Målet vårt er å gi deg som deltager en dag med egenpleie, fokus på trening og kosthold for god hormonbalanse, nøkler og verktøy til implementering for å styrke kroppen og bygge god helse.

Denne dagen skal du få nyttig kunnskap om optimal næring og trening for å leve godt med din overgangsalder og for å kunne ta smarte grep om egen helse. Du skal få gjøre praktiske oppgaver som med vår hjelp vil kunne gjøre deg i stand til å starte en prosess mot ditt eget mål.

Om oss

Charlotte har bakgrunn som Bioingeniør og er personlig trener, utdannet fra Norges Idrettshøyskole. Hun driver eget firma SMIL for helse, som er et utetreningskonsept. Charlotte brenner for å hjelpe voksne damer med trening for å styrke både kropp og hode slik at de kan ha god helse og livskvalitet. Hun vil formidle trening ute på en enkel og overkommelig måte slik at det blir gjennomførbart i hverdagen.
www.smilforhelse.no

Marit har en variert bakgrunn med erfaring fra både administrasjon og ledelse i det private næringsliv, frilansjournalist, til gründervirksomhet innen hagedesign, forlagsvirksomhet og ernæring. Hun har også gitt ut boken «Råbra Rabarbra – For historien, for helsen, for ganen».
Marit brenner for å opplyse om hva hverdagsmenneskene kan gjøre for å ta vare på kroppen sin og hvor viktig det er å forebygge på en enkel og gjennomførbar måte! Hun ønsker å bidra til at de som trenger det, kan få en bedre hverdag ved hjelp av blant annet kostendring og fokus på næringsrik ren mat.
www.kostholdogbalanse.no 

Velkommen

Vi gleder oss masse til å dele av vår kunnskap og å vise deg hvilke endringer du kan gjøre selv, hva som må til for å kunne gjennomføre det i hverdagen og holde på over tid slik at du får etablert nye og gode vaner.

 

VELKOMMEN TIL WORKSHOP’EN!

 

Charlotte & Marit

 

PS: Vi tar forbehold om at kurset blir fulltegnet for å bli gjennomført.

NB: husk det er ikke parkering på utsiden av Solbakken 1, dere må finne en plass i omkringliggende gater.

 

PåmeldingBilletter

Voksne: 2.450 kr

Del denne siden med andre!

Logg inn