Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Yoga for stress og utbrenthet

14. januar 2020 10:00 - 11:30

Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen

5 ukers kurs- Yoga for stress og utbrenthet

Stadig flere opplever økt stress og en følelse av å brenne ut. Vi lever i et samfunn som på mange måte er helt koblet av fra kontakt og det naturlige. Gjennom ulike øvelser fra Kundalini Yoga og Yoga Nidra vil vi jobbe med å opprette kontakten igjen, og på denne måten kunne hvile i oss selv. Hemmeligheten er selvkjærlighet, og å unne oss selv det beste som er tilgjengelig i øyeblikket. Mange feiltolker dette som egoisme, når vi egentlig vet at vi først må sørge for oss selv for å kunne bidra for andre.

Litt om Kundalini Yoga og Yoga Nidra:
Kundalini Yoga: En transformerende, effektiv, helhetlig og komplett yogaform, som ofte blir referert til som "yogaen for bevissthet". Dette er fordi denne formen for yoga, i tillegg til fysisk trening, fokuserer mer på å øke vår bevissthet og tilstedeværelse, både i oss selv og i samspill med verden rundt oss.

Yoga Nidra er en guidet meditasjonsteknikk som utføres liggende. På sanskrit betyr Nidra søvn og Yoga Nidra kalles ofte den søvnløse søvnen når vi er i en tilstand mellom våkenhet og søvn, hvor kroppen går inn i en svært dyp form for avspenning.

Kombinasjonen av disse formene for yoga er magisk!

Hvilke resultater kan du forvente?
-Økt opplevelse av ro.
-Dypere og mer bevisst pust.
-En dypere kontakt med deg selv.
-Noen opplever mer energi.
-Noen opplever å gå inn i prosesser.
-Økt kontakt med indre styrke (mentalt, emosjonelt og fysisk).
-Økt evne til tilstedeværelse og aksept av det som er.

Referanse fra kunde:
"Jeg oppsøkte kundalini yoga da jeg møtte veggen i 2018. Trude holdt da et kurs med fokus på stress og utbrenthet. Jeg meldte meg på, og det er jeg veldig takknemlig for. Dette kurset skulle vise seg å bli enormt viktig i den prosessen jeg befant meg i. Timene ble et rom der jeg kunne slippe alt annet, vende blikket innover, og bare fokusere på meg selv og pusten min.
Trude er rolig og trygg, og gir rom til alle. Jeg unner alle å få oppleve å være på hennes timer. Det er terapi for kropp og sjel."

Kurset er for alle uansett erfaring. Det kreves kun at du har et ønske om å møte deg selv og skape kontakt.

Meld deg på ved å sende en melding til 95911533.
pris: Kr. 1100,-.
NB! Om du går glipp av timer kan disse taes igjen hos andre instruktører på huset.

Varm hilsen fra Trude
fb. Din Essens

PARKERING: Det er ikke parkering på utsiden av Solbakken 1, dere MÅ finne en plass i omkringliggende gater.

 

PåmeldingBilletter

alle: 1.100 kr

Del denne siden med andre!

Logg inn