Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hatha yoga

20. januar 2020 18:15 - 19:30

Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen

Hatha yoga baserer seg på klassisk yoga, hvor vi veksler mellom dynamisk arbeid og hvile.

Du lærer verktøy på matta som er godt å bruke også i hverdagen både fysisk og mentalt, med styrke, balanse, konsentrasjon, selvrefleksjon, enkle meditasjonsformer fleksibilitet og avspenning.

INNHOLD
Inneholder stående og sittende stillinger, foroverbøyninger, bakoverbøyninger, tvister, balanseøvelser og stillinger opp-ned. Det blir viet stort fokus til riktig utførelse for din kropp, og det å kjenne på hvordan det er å være lenge i en posisjon.

Vi skal jobbe med solhilsen, stabilisering av skuldre, bygge kjerne muskulatur og vi skal leke med stillinger opp ned, feks skulderstående, hodestående, kråke og annet sprell, med bakgrunn i trygghet og teknikk.

Vi bringer inn balanse for organer, og prinsipper for hvordan å bevege energi (Prana) i kroppen.
Pusteteknikk, flere forskjellige varianter og forberedende meditasjon vil også stå i fokus.

HVEM PASSER KURSET FOR?
Kurset passer de aller fleste, har du gått på yoga tidligere og ønsker litt ekstra fokus på hvordan du kan tilpasse yogaen til din kropp er dette et supert kurs.

Er du helt ny for yoga? Da anbefaler jeg onsdagskurset kl 18.00, dette er ennå mer basic.  
1700,- for 6x75 min - etter endt kurs vil du også motta et kurshefte med de viktigste klassiske stillingene slik at du kan praktisere videre på egenhånd.

påmelding til rebecca.goodvibes@gmail.com
Betaling via vipps 564982 + 20,- registreringsgebyr
Betaling ved tilsendt faktura + 50,- admingebyr  

*PARKERING*
I sidegater nedenfor eller over helhetssenteret, på Kiwi eller CC (5 min maks å gå fra cc) Det er ikke parkering på utsiden av Solbakken 1.PåmeldingBilletter

Alle: 1.700 kr

Del denne siden med andre!

Logg inn