Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

YinYang 2 - Hatha, Yin, Vinyasa og Pranayama

8. januar 2020 19:30 - 21:15

Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen

YinYang 2

Timen kombinerer Hatha flow og Vinyasa med rolig yin. Vi starter med pranayama og meditasjon etterfulgt av varme klassiske sekvenser basert et tema, et organsystem eller muskelruppe. Timen bygger opp til en peakpose timen avsluttes med 45 min med yin i hold fra 1-7 min. (noen ganger starter vi med yin)

Gjennom kurset blir du kjent med chakraer, noen mudras, yogafilosofi, pranayama, bhandas og teknikk for å aktivere og klare kroppen for de ulike posisjonene.

Det blir noe chanting og bruk av mudra som et supplement til din praksis. Timen passer for deg som har gjort en del yoga før, og har med deg pusten inn i øvelsene. Selvom dette er nivå 2 betyr det ikke at man må kunne avanserte asanas, men det handler om å kjenne egen kropp og ta ansvar for sin praksis.

Dette blir en trygg arena der vi lærer og deler sammen, og det vil være rom for å påvirke timens innhold. Noen uker blir det også mer workshop basert undervisning.
-----------------------------------------------------------
Pris og påmelding:

Maks 12 plasser :)
Kurset går over 8 ganger, av 90-100 min. // Sikre din plass ved å sende mail til rebecca.goodvibes@gmail.com

Pris: 1950,- // Studenter: 1800,-
Alle som går på yin yang får 35% rabatt på kurs nr 2
(Hatha eller yin på mandager)

Hvis du går glipp av en time kan du ta igjen på en av de andre timene som foregår på huset.

----------------------------------------------------------------
Hvis du er usikker på nivået kan du booke 1-2 privattimer i forkant av kurset for å sørge for at du er klar, eller bli henvist til rett kurs for deg♥

*PARKERING*
I sidegater nedenfor eller over helhetssenteret, på Kiwi eller CC (5 min maks å gå fra cc) Det er ikke parkering på utsiden av Solbakken 1.

PåmeldingBilletter

Viderekommende: 1.950 kr

Del denne siden med andre!

Logg inn