Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kundalini yoga og Yoga nidra for new beginnings

9. januar 2020 19:30 - 21:00

Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen

5 ukers kurs-
Kundalini yoga og Yoga Nidra for new beginnings!

2019 er lagt bak oss, og 2020 ligger foran oss. Gjennom kurset skal vi utforske hvordan vi ved hjelp av ulike teknikker og oppmerksomhet kan justere oss inn på vår autentiske vei som gir oss et formål og mening.

Litt om Kundalini Yoga og Yoga Nidra:
Kundalini Yoga: En transformerende, effektiv, helhetlig og komplett yogaform, som ofte blir referert til som "yogaen for bevissthet". Dette er fordi denne formen for yoga, i tillegg til fysisk trening, fokuserer mer på å øke vår bevissthet og tilstedeværelse, både i oss selv og i samspill med verden rundt oss.

Yoga Nidra er en guidet meditasjonsteknikk som utføres liggende. På sanskrit betyr Nidra søvn og Yoga Nidra kalles ofte den søvnløse søvnen når vi er i en tilstand mellom våkenhet og søvn, hvor kroppen går inn i en svært dyp form for avspenning.

Kombinasjonen av disse formene for yoga er magisk!

Hvilke resultater kan du forvente?
-Økt opplevelse av ro.
-Dypere og mer bevisst pust.
-En dypere kontakt med deg selv.
-Noen opplever mer energi.
-Noen opplever å gå inn i prosesser.
-Økt kontakt med indre styrke (mentalt, emosjonelt og fysisk).
-Økt evne til tilstedeværelse og aksept av det som er.

Referanser fra kunder:
"Jeg har gått på kurs hos Trude i 1 år nå. Dette har vært en fantastisk reise. Jeg har åpnet opp for min egen energi og står i min egen kraft. Jeg har lært å bli mer utholdende og presse meg hardt uten å kjenne smerte. Endelig har jeg fått en dyp pust. Trude er en lærer som er teknisk flink, hun viser hver øvelse grundig og forklarer betydningen og hvordan den virker på kropp, sjel og sinn. Hun følger opp hver enkelt elev, og gir alt av seg selv. Hun besitter mye kunnskap og er også en god samtalepartner hvis det er behov."

"Jeg oppsøkte kundalini yoga da jeg møtte veggen i 2018. Trude holdt da et kurs med fokus på stress og utbrenthet. Jeg meldte meg på, og det er jeg veldig takknemlig for. Dette kurset skulle vise seg å bli enormt viktig i den prosessen jeg befant meg i. Timene ble et rom der jeg kunne slippe alt annet, vende blikket innover, og bare fokusere på meg selv og pusten min.
Trude er rolig og trygg, og gir rom til alle. Jeg unner alle å få oppleve å være på hennes timer. Det er terapi for kropp og sjel"

Kurset er for alle uansett erfaring. Det kreves kun at du har et ønske om å møte deg selv og skape kontakt.

Meld deg på ved å sende en melding til 95911533.
pris: Kr. 1100,-.
NB! Om du går glipp av timer kan disse taes igjen hos andre instruktører på huset.


NB PARKERING: husk det er ikke parkering på utsiden av Solbakken 1, dere må finne en plass i omkringliggende gater.

Hold inne ⌘-tasten og rull for å zoome på kartet

Påmelding















Billetter

Litt erfaring: 1.100 kr

Del denne siden med andre!

Logg inn