Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Mediyoga kurs

17. september 2019 16:30 - 18:00

Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen

MediYoga er en terapeutisk yogaform som er rettet mot helsearbeid og som er gjenstand for pågående forskning.  MediYoga er basert på Kundalini Yoga, en mer enn 5000 år gammel yogatradisjon, med elementer fra den indiske legekunsten Ayurveda og tradisjonell kinesisk medisin (TKM). MediYoga er utviklet i Sverige fra 1997 i samarbeid med det svenske helsevesenet og store svenske bedrifter. Regelmessig praktisering av MediYoga har blant annet  vist effekt på stressreduksjon, blodtrykk og hjertehelse, søvn, kognitiv funksjon og livskvalitet/ selvfølelse.

MediYoga omfatter mange ulike serier, med noen grunnleggende elementer: bevisst pust, fysiske øvelser, mantra-meditasjon og avspenning. På dette kurset vil vi jobbe med MediYoga for skjoldbruskkjertelen, en serie som har vært prøvd ut med godt resultat på mer enn 1000 pasienter  med thyroideafortyrrelser i Sverige, og MediYoga for flow som understøtter hele kroppens hormonsystem, enten det dreier seg om underfunksjon eller overfunksjon. Vi vil også jobbe mye med pust, meditasjon og avspenning slik at du kan føle seg uthvilt og med fornyet energi etter hver time. Før vi går i gang med yoga vil det bli en 10-15 min innledning til hver time hvor det tas opp temaer relatert til hormonhelse, blant annet hvordan virker MediYoga?,  hvorfor er det viktig å jobbe med pusten, hvordan påvirker stress hormonhelsen? og kosthold for god hormonhelse 

MediYoga er som en medisin;  den virker bare hvis du tar den regelmessig (minst 3 dager i uken, men helst hver dag) over tid.   Inkludert i kursavgiften er derfor  4.5 måneders abonnement på appen MediYoga Play (verdi 350kr), som inneholder innleste MediYogaprogrammer, pusteøvelser, avspenninger, meditasjoner og musikk, slik at du kan praktisere MediYoga hjemme.

Tidspunkt:

Tirsdag  kl 16.39-18.00 fra 17.september til og med 26. november. I høstferien 1. oktober blir det ikke kurs.

Pris: kr 2400,- inklusive 4.5 mnd abonnement på MediYogaPlay (verdi 356 kr)

Sted: Yogaloftet, Solbakken 1, Drammen

Påmelding til   anna@nimo.no

Spørsmål om kurset?  send en mai til anna@nimo.no

PARKERING: Det er ikke parkering på utsiden av Solbakken 1, dere MÅ finne en plass i omkringliggende gater.

 

Instruktør:

Anna Kathrine Ljøgodt er lege og master i ernæringsmedisin.  Hun er sertifisert instruktør i MediYoga og MediYoga Coach ved stress og utbrenthet.  Hun er sertifisert Yoga Nidra terapeut fra Yin Yoga instituttet i Oslo og er under utdanning til MediYoga lærer og terapeut ved MediYoga instituttet.  Anna Kathrine har praktisert meditasjon i 25 år og ulike former for yoga i ca 15 år.

PåmeldingBilletter

Alle: 2.400 kr

Del denne siden med andre!

Logg inn