Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Rawfood kurs - ren plantebasert og sunn mat m/Trine Berge

15. juni 2017 17:30 - 21:00

Adresse: Solbakken 1, 3011 Drammen

Ønsker du mer energi og overskudd i hverdagen? Lyst til å lære deg mer om rawfood? Trine har gitt ut flere helse- og livsstilsbøker og har mye kunnskap og erfaring å dele med deg og inviterer til kurs.
 
Ved å spise supermat og rawfood gir du kroppen din mulighet til å lettere helbrede seg selv. Du trenger ikke å være rawfooder for å være med på kurset. det er fint å kunne suplere hverdagen med litt rawfood innimellom dagene:)
Og bonus av denne livsstilen er:

  • Å føle seg bra
  • Huden din gløder
  • God fordøyelse
  • Sterkere immunforsvar
  • Bedre forbrenning


Lær deg de beste tipsene til å gå i gang selv og du vil se at rawfood ikke krever all verden av hverken innsats eller tid. Et praktisk kurs hvor vi legger vekt på å inspirasjon, kreativitet og ikke minst matglede. Maten er også glutenfri og uten melk og sukker. Vi avslutter kurset med å spise et herlig, rawfood måltid.

  • På Kurset lærer du blant annet dette:
  • Gode & mettende dressinger til gode salater
  • Pålegg
  • Enkle middagsretter & desserter
  • Supper


Du får en praktisk opplæring av kjøkkenutstyr og enkle teknikker vi bruker, som bløtlegging av nøtter & frø, og oversikt over råvarer som brukes. Vi avslutter kurset med å spise et herlig, rawfood måltid.
 
Pris: 1150,- som inkluderer kurs, mat & oppskriftshefte. Påmelding er bindende, men du kan sende en annen hvis du blir forhindret fra å komme selv.
Earlybird Pris: 995,- ved påmelding innen 5. juni.
 
For påmelding eller spørsmål:
http://www.helhetssenter.no/arrangement-489.html 
 
Kursleder Trine Berge, rawfoodkokk, velvære coach og kundalini yogalærer har gitt ut flere bøker om helse og sunn livsstil. Hennes siste bok "Rawfood" ble utgitt i fjor og ble måndens bok i boklubben "Energica". Er utdannet og sertifisert rawfood kokk fra USA, det annerkjente Matthew Kenney Academy. Trines fokuser å inspirerer til balanse, glede og kreativitet ved å lage sunn & næringsrik rawfood, smoothies og juicer, og hvor enkelt det kan gjøres i hverdagen. Trine har jobbet med kosthold, detox, meditasjon og indre arbeid siden midten av 90 tallet. Foruten å skrive til daglig på Superdamebloggen er Trine kjent for sine inspirerende kurs, retreats og foredrag om hvordan du vitaliserer deg med yoga, rawfood og supermat. Hennes fokus er at helse skal også være gøy, gi deg velvære, overskudd og energi til å skape det livet du drømmer om.

PåmeldingBilletter

voksne: 1.150 kr (Ledige: 4)

Del denne siden med andre!

Logg inn