Hopp til innhold

Hudpleier/Makeup/Vipper og bryn

For mer info og nett times bestilling:www.skinwell.no 
Spørsmål 906 39 065

Kristine Waaktaar Schøne ønsker å fremme hudhelse og gi et pusterom i en travel hverdag. Hos SKin Well får du skreddersydde ansiktsbehandlinger tilpasset hudens behov.

I behandling benyttes produkter fra Dermalogica. Dermalogica er nr. 1 i verden på profesjonell hudpleie. med fokus på både innovative produkter til hjemmebruk og resultatorienterte hudpleiebehandlinger setter Dermalogica standarden for kvalitet i hudpleiebransjen.

SKin Well benytter Bio-Therapeutic som er verdensledende innen maskinteknologi til hudpleiebransjen. teknologien jobber på cellenivå og gir ansiktsbehandlingene bedre effekt. Brukes i avanserte hudbehanlinger.

For referanser og mer info om Kristine, se under fanen "Terapeuter" og Kristine  Waaktaar Schøne"

Make up


Kristine Waaktaar Schøne har lang erfaring med makeup. Hun har jobbet med makeup til TV, reklame, modelloppdrag, og brudemakeup.

Lær hvordan du legger en makeup til dag eller fest. Makeup som brukes kan kjøpes hos SKin Well er fra jane iredale. Dette er mineralmakeup av ypperste kvalitet. jane iredale er et av USAs mest ettertraktede mineralmakeup-merker, og leverer kvalitetsmakeup som er kjent for sine rene ingredienser og hudpleiende egenskaper. Produktene er elsket av både makeup-artister og forbrukere, og ble i 2017 kåret til årets makeup-merker på "Costume Awards".

Vipper og bryn


Kristine Waaktaar Schøne har mange års erfaring med formstyling og farging av vipper og bryn. Forming og farging av bryn blir nøye vurdert ut i fra hva en har å jobbe med, hva som er ønskelig og kledelig. SKin Well har et bredt spekter av farger for å dekke alle behov.

Bestilling av time og mer om behandlinger:


www.skinwell.no
Facebook: SKin Well AS
Instagram: skinwellas
Mob:906 39 065

 


 

Del denne siden med andre!