Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Jon Andreas Landsnes

Osteopat og Urolærer

Timebestilling:

Mobil: 400 08 664

Mail:
jona_landsnes@hotmail.com

Jeg er utdannet osteopat og urolærer. Jeg tilbyr osteopatitimer hvor alle med kroppslige smerter av ulik karakter er velkommen. Som osteopat bruker jeg hendene mine som verktøy og jeg er opptatt av å se kroppen og sinnet som en helhet. En osteopatisk undersøkelse foregår gjennom en grundig utredning hvor din historie og tilstand blir tatt i betraktning. Etter en samtale hvor vi blir kjent, bruker jeg hendene mine til å undersøke og behandle. Kompleks og langvarig smerte er noe jeg er spesielt interessert i, men jeg har også idrettsbakgrunn og har en bachelorgrad i trening, coaching og idrettspsykologi fra Norges Idrettshøgskole. Jeg er med sykkellaget UNO-X som osteopat i perioder.

I samfunnet vi lever i lærer vi fra vi er små å tilpasse oss for få bli akseptert som en del av flokken. Ofte betyr dette at vi gjør oss noen smertefulle erfaringer hvor vi må legge lokk på oss selv for å «overleve» og passe inn. Jeg er den oppfatning av at kroppen husker det vi prøver å fortrenge, og at kroppen tilpasser seg til utfordringene den blir utsatt for. De smertefulle erfaringene kommer ofte til syne som uro eller smerte i kroppen. Kommer man på mitt kontor er jeg opptatt av å skape en arena hvor det er rom for alt, inkludert aspektene som innebærer stor smerte, skyld, skam, sinne og sorg. Jeg er opptatt av å gi kroppen plass til å forløse energien som er forlagret i kroppen og som viser seg som kroppslig smerte. Målet er ikke å få vekk smertene i seg selv, men ved å gi ubehaget plass vil også evnen til å håndtere de ubehagelige følelsene bli større. Smerten vil dermed ikke dominere livet ditt i like stor grad som før. Min erfaring er at hvis man gir plass til dette kan det gi et rikt liv med større tilgang på ressurser og økt kapasitet til å engasjere seg i livet.

I tillegg til Osteopati tilbyr jeg også Urotimer. Alle mennesker kjenner på smerte i livet sitt, men vi forsøker alt vi kan å holde denne på avstand. Hvis du føler at livet ikke ble sånn det skulle bli og har forsøkt iherdig å få ubehaget til å gå bort uten hell, anbefaler jeg en urotime. Min egen erfaring og historie ledet meg inn mot å utforske min egen uro, og det forandret livet mitt radikalt. Da jeg lærte å romme mine egne ubehagelige følelser fikk jeg plutselig kontakt med ressurser, kreativitet og en følelse av dybde i livet. En urotime skjer gjennom en samtale hvor jeg lærer bort verktøy for å romme egne følelser og møte virkeligheten sånn den er.

 

Del denne siden med andre!

Logg inn