Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Lene Friberg

Massasjeterapeut MNMF

For mer info og nett times bestilling: efriberg.net 

Spørsmål tlf 416 15 839.

Lene Friberg er utdannet fra Institutt for Helhetsmedisin. Jobbet som massasjeterapeut i 5 år. Startet som bedriftsmassør og deretter på klinikk. Jeg har Master of Science in Marketing and Management fra BI og mange års erfaring fra næringslivet. Omskolerte meg i voksen alder etter å ha vært igjennom 3 år med kronisk utmattelse.

Hos meg får du profesjonell massasje og muskelbehandling med hovedfokus på idrettsmassasje. Jeg supplementerer med triggerpunktbehandling, triggerpunktakupunktur, tøying og trening der jeg ser det som nødvendig. Jeg har bred erfaring med idrettsutøvere, mosjonister, overbelastningsskader, generelle muskelplager og stressrelaterte symptomer/utbrenthet.

Jeg hjelper deg med å få musklene i balanse, men det er du som må gjøre jobben videre. Derfor er jeg nøye med å gi øvelser, treningsveiledning og enkle tips i hvordan du kan behandle deg selv.

Har du stive og vonde muskler som har vært stramme over lang tid beregnes det i gjennomsnitt mellom 3-5 behandlinger. Deretter anbefaler jeg forebygging en gang i måneden i tillegg til trening og stressmestring.

Velkommen til behandling!

Del denne siden med andre!

Logg inn