Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Massasje og muskelterapi

For mer info og nett times bestilling: efriberg.net 

Spørsmål tlf 416 15 839.

Hos Lene Friberg får du profesjonell massasje og muskelbehandling med hovedfokus på idrettsmassasje. Hun supplementerer med triggerpunktbehandling, triggerpunktakupunktur, tøying og trening der hun ser det som nødvendig. Hun har bred erfaring med idrettsutøvere, mosjonister, overbelastningsskader, generelle muskelplager og stressrelaterte symptomer/utbrenthet.

Lene Friberg hjelper deg med å få musklene i balanse, men det er du som må gjøre jobben videre. Derfor er hun nøye med å gi øvelser, treningsveiledning og enkle tips i hvordan du kan behandle deg selv.

Har du stive og vonde muskler som har vært stramme over lang tid beregnes det i gjennomsnitt mellom 3-5 behandlinger. Deretter anbefaler hun forebygging en gang i måneden i tillegg til trening og stressmestring.

Smerter jeg ofte jobber med og metoder jeg bruker:

Idrettsmassasje, Triggerpunkt behandling, Triggerpunkt akupunktur/dry , Needling, Hodepine, Nakke/skulder plager, Korsryggssmerter, Overbelastningsskader, Generelle muskel plager, Musearm, Knesmerter, Stressrelaterte symptomer, Treningsveiledning

Velkommen til behandling!

Del denne siden med andre!

Logg inn