Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Timebestilling tlf 900 85 313
eli.haals@ucan.no

NLP er en metodikk for både personlig utvikling og suksess i næringsliv. Fundamentalt for NLP er en erkjennelse av at vi mennesker etablerer helt personlige mentale kart av verden omkring oss. Kartene er en resultat av den måten som vi enkeltindivider filtrerer informasjonen, inntrykkene, fra omgivelsene – basert på våre erfaringer i livet. NLP-metodikken er et kraftfullt virkemiddel til å hjelpe mennesker til nye veier i livet gjennom å forandre deres interne kart av omgivelsene. Hensikten er å møte omverdenen på en måte som er konstruktiv og fremmende for det vi ønsker å oppnå.

  • Hva er årsaken til at du tenker som du tenker?
  • Hva er årsaken til at du sier som du sier?
  • Hva er årsaken til at du gjør det du gjør?

Å oppnå varig endring av gamle vaner og atferd krever innsyn i nettopp disse spørsmålene. NLP representerer en systematisk måte å jobbe med disse spørsmålene – nemlig å forstå de bakomliggende årsakene til at vi tenker, sier og gjør som vi gjør.

For på en effektiv måte å kunne hjelpe andre mennesker eller meg selv å gjennomføre en ønsket, varig endring i vaner og atferd, så er det nødvendig med en systematisk tilnærming og praktiske verktøy i endringsarbeidet. Det er en helt naturlig forklaring på hvorfor vi mennesker ikke bare kan beslutte å endre våre vaner og atferd, men nesten altid faller tilbake til gamle “synder” etter kort tid – det være seg et nyttårsforsett eller kanskje en blokkering som hindrer oss i å nå et mål på jobben. NLP er en slik verktøykasse med jordnær metodikk og praktiske verktøy.

NLP er systematisert kunnskap om hvordan vi mennesker strukturerer vår tenkning, følelser, språk og atferd for å realisere et ønsket resultat. NLP er også en metodikk for å modellere eksepsjonelle topprestasjoner av utøvere innen deres felt.

www.ucan.no

Del denne siden med andre!

Logg inn