Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Oseopati - Urolærer

 

Tilbyr:

Osteopati: 60 minutter

Urotime: 60 minutter

Jeg er utdannet osteopat og urolærer. Jeg tilbyr osteopatitimer hvor alle med kroppslige smerter av ulik karakter er velkommen. Som osteopat bruker jeg hendene mine som verktøy og jeg er opptatt av å se kroppen og sinnet som en helhet. Kompleks og langvarig smerte er noe jeg er spesielt interessert i, men jeg behandler ulike former for kroppslig smerte. Alt fra akutt problematikk til idrettsskader og langvarige smertetilstander er velkommen.  En osteopatisk undersøkelse foregår gjennom en grundig utredning hvor din historie og tilstand blir tatt i betraktning. Etter en samtale hvor vi blir kjent, bruker jeg hendene mine til å undersøke og behandle.

I tillegg til Osteopati tilbyr jeg også Urotimer. Alle mennesker kjenner på smerte i livet sitt, men vi forsøker alt vi kan å holde denne på avstand. Hvis du føler at livet ikke ble sånn det skulle bli og har forsøkt iherdig å få ubehaget til å gå bort uten hell, anbefaler jeg en urotime. Min egen erfaring og historie ledet meg inn mot å utforske min egen uro, og det forandret livet mitt radikalt. Da jeg lærte å romme mine egne ubehagelige følelser fikk jeg plutselig kontakt med ressurser, kreativitet og en følelse av dybde i livet. En urotime skjer gjennom en samtale hvor jeg lærer bort verktøy for å romme egne følelser og møte virkeligheten sånn den er.

 

Del denne siden med andre!

Logg inn