Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Oseopat - Uroskole

Jeg Tilbyr:

Osteopati: 60 minutter

Urotime: 60 minutter

Jeg er utdannet osteopat og urolærer. Jeg tilbyr osteopatitimer hvor alle med kroppslige smerter av ulik karakter er velkommen. Som osteopat bruker jeg hendene mine som verktøy og jeg er opptatt av å se kroppen og sinnet som en helhet. Kompleks og langvarig smerte er noe jeg er spesielt interessert i, men jeg behandler ulike former for kroppslig smerte. Alt fra akutt problematikk til idrettsskader og langvarige smertetilstander er velkommen.  En osteopatisk undersøkelse foregår gjennom en grundig utredning hvor din historie og tilstand blir tatt i betraktning. Etter en samtale hvor vi blir kjent, bruker jeg hendene mine til å undersøke og behandle.

I tillegg til Osteopati tilbyr jeg også Urotimer i regi av Uroskolen. En urotime varer i 1 time og foregår gjennom samtale. På Uroskolen jobber vi med å lære elevene å romme egne følelser og møte virkeligheten sånn den er. Hvis du føler at livet ikke ble sånn det skulle bli og har forsøkt iherdig å få ubehaget til å gå bort uten hell, anbefaler jeg en urotime. Min egen erfaring og historie ledet meg inn mot å utforske min egen uro, og det forandret livet mitt radikalt. Da jeg lærte å romme mine egne ubehagelige følelser fikk jeg plutselig kontakt med ressurser, kreativitet og en følelse av dybde i livet.

I samfunnet vi lever i lærer vi fra vi er små å tilpasse oss for få bli akseptert som en del av flokken. Ofte betyr dette at vi gjør oss noen smertefulle erfaringer hvor vi må legge lokk på oss selv for å «overleve» og passe inn. Jeg er den oppfatning av at kroppen husker det vi prøver å fortrenge, og at kroppen tilpasser seg til utfordringene den blir utsatt for. De smertefulle erfaringene kommer ofte til syne som uro eller smerte i kroppen. Kommer man på mitt kontor er jeg opptatt av å skape en arena hvor det er rom for alt, inkludert aspektene som innebærer stor smerte, skyld, skam, sinne og sorg. Ved å gi plass til dette, er min erfaring at det gir et rikt liv med større tilgang på ressurser og større kapasitet til å engasjere seg i livet.

Vil du lese mer om Uroskolen kan du sjekke ut hjemmesiden:

https://uroskolen.no/jon-andreas-landsnes/

 

Del denne siden med andre!

Logg inn