Hopp til innhold

Matchmaker for Venus og Mars

Timebestilling tlf:93438041,
rita@venusogmars.no

Ønsker du å finne en partner for et langvarig forhold?

Har du mistet troen på nettdating og dating apper?

Ønsker du å ta en samtale med en person som forstår dine behov og som kan bruke sitt nettverk for å hjelpe deg med å finne en partner som passer godt til deg?

Rita Ask jobber som personlig matchmaker i Venus og Mars  www.venusogmars.no med Buskerud og omegn som sitt område. Hun brenner virkelig for jobben sin og har en egen evne til å lese mennesker og se deres behov. Som matchmaker har hun et stort fokus på kjærlighetsenergiene og bruker disse, sammen med analytiske verktøy, for å finne den personen som matcher deg best.

I en kartleggingsamtale blir matchmakeren godt kjent med deg som person. Mye av fokuset vil være på hva du ser etter/ønsker deg hos en partner og hvem du passer best sammen med av ulike typer mennesker og personligheter.

Vi utfører også visuelle tester og unik personlighetstest som gir deg din «arketype». Når vi gjennomgår resultatet av den, og forklarer litt om de ulike typene, opplever vi ofte at våre kunder blir svært engasjert når de forstår sammenhengen og ser hvem de passer best sammen med av andre personligheter. Vi hører ofte: «Jeg skulle ønske noen hadde forklart meg dette tidligere, så hadde jeg sluppet å møte så mange mennesker som var helt feil for meg».

Det er mange fordeler med å bruke en matchmaker. Den største fordelen er at vi har personlige møter med kandidater og kunder og alt er mer seriøst. Gjennom våre tjenester kan du få hjelp til å finne en person som matcher deg godt og gir deg en opplevelse av «nærhet».

Vi har helt vanlige mennesker, i alle aldersgrupper, i vår database. Du slipper:

  • Å bruke verdifull tid på å søke gjennom dating sider og apper for å finne noen du matcher med. Vi kan gjøre jobben for deg.
  • Å bekymre deg for at du ender opp med feil person igjen. Vi finner personer som matcher deg godt.
  • Å bekymre deg for at de personene du dater er helt annerledes enn det inntrykket du har fått i gjennom profiler, bilder og ofte overfladisk kommunikasjon. Vi kvalitetsikrer personen for deg.
  • Å bekymre deg om selve daten. Vi støtter deg gjennom hele prosessen.

Bestill et møte hos Rita. Det kan fort bli starten på en vidunderlig kjærlighetsreise :)

 

Del denne siden med andre!