Hopp til innhold

Rita Ask

Energimedisin, Aromaterapi, massasje, coach og matchmaker for Venus og Mars.

Timebestilling tlf:93438041,
rita@venusogmars.no eller info@eikerenergimedisin.no

Rita Ask er utdannet innen Inka-medisin og Theta-heling, samt at hun er massør og er sertifisert i bruken av rene eteriske oljer med ulike teknikker utarbeidet av YoungLiving. Registrert i Brønnøysundregisteret og godkjent av Det Norske Healerforbundet. 

Hun har lang erfaring med å behandle plager som har satt seg i kropp og sinn over tid. Det kan være indre uro, stress, angst, depresjon, frykt, avhengigheter og sorg. Hun jobber med hele mennesket under sine behandlingsformer da alt påvirker hverandre, - det fysiske, psykiske og det åndelige. 

Opplevelser og erfaringer har påvirket oss gjennom oppveksten og livet, samt det som ligger i vårt DNA gjennom arv. Dette skaper følelser og tanker, enten om de er begrensende eller berikende. Alt ligger i våre hemmelige rom i underbevisstheten som igjen påvirker kroppen og livskvaliteten.

Hun er opptatt av hvordan mennesker kan benytte naturenergiene, samt sin egen kraft for å styrke seg mot ytre påvirkninger. I tillegg til å guide sine klienter holder hun kurs innenfor dette, hvor man også blant annet lærer kraftfulle pusteteknikker. 

www.eikerenergimedisin.no 

I tillegg til å være terapeut jobber hun også som personlig matchmaker i Venus&Mars for å bidra til at mennesker finner en varig og seriøs livspartner. 

www.venusogmars.no 

Rita har tidligere jobbet innenfor IT/salg og prosjektledelse og har lang erfaring med kurs og rådgivning. Utdannet innen IT, ledelse og prosjektledelse.

 

Del denne siden med andre!