Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

SKin Well - Hudterapeut

Mer info og booking av time:
spørsmål: 906 39 065
www.skinwell.no

SKin Well Hudpleieklinikk. Velkommen til SKin Well hvor hudhelse og velvære står i fokus. Vi har lidenskap for faget og kvalitet på behandlinger og produkter. Produktene vi tilbyr tillater oss å jobbe resultatorientert, slik at vi kan skreddersy både behandlinger og hjemmeprogram til nettopp DEG. Vi hjelper deg å addressere utfordringene du opplever, samt forebygge blant annet tidlig aldring, pigmentering, arrdannelser og utbrudd. Vi benytter oss ikke av produkter som er testet på dyr. Fagutdannet hudterapeut med 17 års erfaring. Velkommen inn i våre innbydende og behagelige omgivelser - og nyt tilværelsen. Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt.

Behandlinger: Hudpleie, Green Peel, brynstyling, brynslaminering, farging av vipper, LVL vippeløft, voksing ansikt og kropp, fotpleie.

Merkevarer: 
Dr.Schrammek - hudpleieprodukter og Green Peel urtepeeling utviklet av hudleger i Tyskland.

jane iredale - pleiende mineralmakeup.

Nouveau Lashes - den orginale LVL vippeløft.

LipSmart - pleie for tørre lepper.

Åpningstider: Varierende. Stengt lørdag, søndag. Ledige timer finner du på www.skinwell.no. Finner du ikke en passende time? Send gjerne en mail / melding om når du ønsker å stå på venteliste. Skal du innom for å kjøpe produkter eller gavekort? Avtal  gjerne på forhånd på sms 90639065. Om du kommer innom uten avtale - trykk på dørklokken utenfor behandlingsrommet i 2.etasje. Du får svar innen få minutter om terapeut er tilstede.

Gavekort: Kan enkelt kjøpes elektronisk på www.skinwell.no om du logger inn. Du kan også sende mail til post@skinwell.no eller komme innom klinikken.

Følg oss i sosiale medier:

Facebook: SKin Well AS

Instagram: skinwellas 

 

Del denne siden med andre!

Logg inn