Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Behandlingsrom - kontor til leie

Ønsker du å være en del av et fellesskap, og ha kolleger du kan dele lunsj, kunnskap og erfaring med? Da har vi stedet for deg. Hos oss kan du drive din praksis. Kvaliteter som vi setter pris på fra deg er; seriøsitet, evnen til å by på seg selv, »evner å dele», kunnskapsrik, inkluderende og aksept for andres.

Vårt ærverdige nyrestaurerte bygg inneholder 15 rom med 4m takhøyde. Alle terapeutene/leietagere er sin egen herre. Det er samlet mange individuelle og selvstendige klinikker og selvstendig næringsdrivende, under et felles tak? Det eneste kravet som stilles, er at du ønsker å være en del av et fellesskap og er en kunnskapsrik og seriøs aktør.

Utleierommet er på ca 12 - 25 kvm. Hva følger med i prisen, felles lunsjrom på 40 kvm med små kafe bord, tilgang til vaskemaskin og tørketrommel,. Prisen er kr 4.500,- til 5.500,- pr mnd + energi.

Vårt mål for fellesskapet er å være sammen om å hjelpe mennesker, til å få en bedre hverdag. Målet er å være en komplett klinikk, og ved at vi har ulike retninger innenfor helse og veiledning, kan vi hjelpe de fleste med stort og smått.

Ta kontakt med Isabell Stangeland Flatland for leie av behandlingsrom/kontor på mail: post@helhetssenter.no eller mobil 950 86 037.

 

Del denne siden med andre!

Logg inn