Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kinestesi behandling

Kinestesi behandling er en helhetlig behandlingsform som behandler muskel- og skjelett plager, skader, svekket kroppsbalanse, arr etter operasjoner, stråling, skader m.m.

Kinestesi behandling ser på bevegelse-og pustemønster ditt, analyserer spenningsmønstre. Hvor du har tyngde- og balansepunktet plassert i kroppen. Dette gjør vi for å finne ut hvor årsaken til plagene dine kan komme fra.

Selve behandlingen går ut på å løsne på kort og stram muskulatur for så og aktivere svak muskulatur og svake bevegelser andre steder i kroppen.

En kort og stram muskel vil over tid denne en spenningskjede med flere korte muskler og stive ledd i en bevegelsesretning.

Behandlingen:

Du ligger i forskjellige behandlingsposisjon når vi løsner på en spenningskjede. Du kan da oppleve at behandlingen også frigjør muskelspenninger andre steder i kroppen. I tillegg til behandlingen følger det med et skreddersydd hjemmeprogram med øvelser:        holdningsøvelser og strekkøvelser som hjelper kroppen med å få tilbake sitt normale tyngde- og balansepunkt. Slik at bevegelsesmønsteret kommer i balanse.

Mange har meget god effekt av denne behandlingsformen. Som også kan gi et varig resultat.   

Her er mer informasjon om Kinestesi behandling:

https://kinestesi.com/

Artikler publisert av Merete Brenne :

 

https://kinestesi.com/wp-content/uploads/2023/02/Artikkel-okt.-2022.pdf

 

https://kinestesi.com/wp-content/uploads/2023/10/Respirasjon_Brenne.pdf

 

Del denne siden med andre!

Logg inn