Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Isabell Stangeland Flatland

Kinesiolog, lærevansker, ernæring og nlp terapeut.

isabell@klinikk-bedrehelse.no

 Tlf 950 86 037

Min utdannelse er kinesiologi, NLP, Bach Blomstermedisin, Theta, hjernen/dysleksia/innlæringsvansker, touch for health, ernæring. Jeg har praktisert i 15 års. (Jeg har tidligere erfaring som eiendomsmegler:)

Disse er alle verdifulle på hver sin måte. De utfyller hverandre og er enkle å flette inn i hverandre, eller jobbe med adskilt fra hverandre. For meg er det viktig å kunne hjelpe hver enkelt person med dens behov, dette uten å behandle symptomer, men finne den underliggende årsaken.

Jeg jobber med hele mennesket. Tankene dine, som kan endres eller tilføres forståelse/innsikt, referanser.

Følelsene dine, som kan endre bilde, oppfatning, forståelse, referanser, reaksjonsmønster m.m.

Fysisk kropp, her gjenspeiles det hvordan vi lever livet vårt og hva vi eventuelt spiser.

Jeg jobber med stress, frustrasjon, bekymringer ifht familie, venner, skole, jobb og en selv. Hormonelle utfordringer. Lese og skrive vansker. Utbrenthet. selvtillitt m.m

Hodet vårt forstår ikke om vi reelt har opplevd eller ikke situasjonen. Vi kan derfor lage nye referanser, eller få en forståelse, som gir en aha opplevelse. Endringene vil skje, når vi selv forstår utfordringene. Det hjelper ikke om andre ønsker endringer for deg, eller ser at du trenger å gjøre endringer, hvis du selv ikke ser det. Men når du selv er klar, tar du tak i helsen din, om det er mentalt, emosjonelt, eller fysisk som er utfordringene. 

Det vi har opplevd opp igjennom årene, gjenspeiler seg i kroppen og i adferden vår. Dette kan vi endre.

Les mer på min hjemmeside:
www.klinikk-bedrehelse.no 

Del denne siden med andre!

Logg inn