Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kamilla Glomsrud Hill

Homeopat MNLH, Bioresonans, Ernæringsterapeut.

Kamilla

Timebestilling tlf. 408 73 297, kamilla@kamillahill.no

Kamilla Glomsrud Hill født 27/9-74 har drevet klinikk siden våren 2001 og har utdannelse som radiograf med 14 års erfaring fra skolemedisinen, utdannelse i klassisk homeopati fra SIKH, Bioresonans testing og terapi fra Trygg Helse Akademiet og ernæringsterapi fra FUB. hun er også utdannet Berit Nordstrand terapeut gjennom Eureka Kiropraktikk og holder livstilsendringskurset - En Ny Start.

Kamilla har lang erfaring i å behandle lekk tarm (leaky gut syndrom) som ligger til grunn for en rekke helseproblemer, både fysisk og psykisk. i tillegg til matintolleranse og tarmhelsen er helseproblemer knyttet til tenner et område hun jobber mye med. Kamilla tilbyr naturlig og helhetlig behandling innenfor områdene bioresonans terapi, homeopati, ernæring, øreakupunktur og Bach`s Blomstermedisin.

Kamilla er medlem av Norgegs Landsforbund av homeopatikerer og står registrert i Brønnøysundregisteret.

Kamilla har flere års erfaring i å holde foredrag og kurs innen ernæring, og brenner for å lære bort hvor enkelt vi kan oppnå helse gjennom maten og spesifikke tilskudd.

Les mer på: www.kamillahill.no

Del denne siden med andre!

Logg inn