Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hilde Nygaard

MCT Terapeut

bilde

Timebestilling tlf 997 98 044,
mct.hildenygaard@gmail.com

EKSPERTISE PÅ METAKOGNITIV TERAPI!

Ønsker du verktøy, teknikker eller strategier for å komme fri fra angst og nedstemthet?

Det får du hos meg!

Jeg er godkjent MCT terapeut med masterclass, Level 1 & 2 i Metakognitiv terapi. Utdanningen er fra The MCT Institute i England. Jeg er registrert MCT terapeut ved MCT Institute og medlem av Norsk forening for Metakognitiv terapi. 

Har også utdannelse som klinisk vernepleier, spesialpedagog, dialektisk atferdsterapi og innen akutt krisehåndtering. Har 19 års erfaring i spesialisthelsetjenesten, men har de siste 5 årene spesialisert meg i metakognitiv terapi. Jobber til daglig ved en psykiatrisk poliklinikk der jeg leder MCT grupper mot generalisert angstlidelse og depresjon, dette i tillegg individualterapi.

 

FOREDRAG/WEBINAR: Til bedrifter som ønsker å fremme god psykisk helse på arbeidsplassen. Gi ansatte strategier til å legge stressende hendelser eller negative tanker fra seg og være mentalt til stede i jobben. Kunnskap og verktøy til å mestre stress, angst, bekymringer og utbrenthet.

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

 

Del denne siden med andre!

Logg inn