Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ernæring

Timesbestilling; tlf 408 73 297, kamilla@kamillahill.no

Kamilla Hill er ernæringsterapeut og og gir individuellt tilpassede kostholdsråd. Hun tester med en Bio Check / bioresonans måleutstyr for eventuelle matintoleranser, og ernæringsmangler. Kamilla holder livstilsendringskurset En Ny Start i regi av Berit Nordstrand og Eureka Kiropraktikk, og holder jevnlig ernæringsforedrag både for bedrifter og som Pilates/Yoga & Matkurs på SPA. Hun holder også praktisk matkurs på kjøkkenet i Solbakken 1, i fermentering av grønnsaker, baking med urkorn og hjemmelaget youghurt. 

I en konsultasjon vurderer Kamilla om immunforsvaret ditt bør bygges opp med biologisk medisin som melkesyrebakterier, enzymer, naturlig betennelsesdempende midler og vitaminer/mineraler og fettsyrer. Hun har bred erfaring med behandling av lekk tarm og bruker en 4 trinns strategi for å bygge opp mage og tarm. Lekk tarm kan være årsaken til mange plager, også diffuse plager som ikke merkes direkte i fordøyelsen. Det kan være utmattelse, smerter, dårlig konsentrasjon, hukommelse eller følelse av indre uro og manglende glede.

Hva er jeg god på:

Matintoleranser , Ernæringsmangler, Lekk tarm, Tarmflora, Fordøyelse, Hormonbalansen, Overvekst av sopp

 

Del denne siden med andre!

Logg inn