Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Dysleksi - lærevansker- konsentrasjon

Tlf 950 86 037
mail: isabell@klinikk-bedrehelse.no

Hvordan få hjelp med dysleksi, lese og skrivevansker og dyskalkuli? Hvordan få bedre konsentrasjon, vanskeligheter med å huske? Hvordan få hjelp med eksamensstress? Hva med motivasjon? Med kinesiologi som verktøy kan vi hjelpe.

Hjernen vår benytter ca 30 prosent av blodet for å fungere på best mulig måte. Det som skjer er når man kommer i stressede situasjoner, dvs. fight or flight, minimerer hjernen forbruket til minimalt og sender den resterende mengde blod til f. eks. musklene for å kunne forsvare seg. I hjernen er det da kun den venstre hjerne halvdel som ”fungerer” blodtilførselen til høyre hjernen og begge pannelappene (dvs. det å være til stede her og nå) eksisterer ikke.

Det vil derfor være vanskelig for en person med stress i læringsøyeblikket å lære noe som helst, da fokuset er et helt annet sted. (mange kan huske hvordan det var, når man ventet på sin tur til å lese høyt i klassen) Det er nødvendig at den nevrologiske strømmen flyter fritt via hjernebjelken. Er flyten hindret av stress, fører dette til overbelastning og dårlig kontakt mellom hjernehalvdelene og derfor vanskelig for å konsentrere seg. "Rullgardina faller ned og man får ikke med seg noe."

 Les mer på; www.klinikk-bedrehelse.no

Hva jobber vi med:

Konsentrasjonsproblemer, Lese- og skrive utfordringer, Dyskalkuli, Dysleksi, Adferdsproblemer, Vanskeligheter med å huske, Ukonsentrert, Uro i læringssammenheng, Eksamensstress, Motivasjon, Skolestress, Energi mangel.

 

Del denne siden med andre!

Logg inn