Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Velkommen til vårt Helhetssenter

Dette er en ærverdig villa fylt opp med terapeuter innenfor kinesiologi, ernæringsterapi, natur og helhetsterapi, bioresonans, homeopati, akupunktør, nlp coach, massasje -og muskelterapi, Mct terapi, naprapat og medisinsk sykepleier. Med helse tenker vi et helt menneske med vekst og utvikling.

  • den fysiske kroppen
  • tankene våre
  • følelsene våre
  • vår velvære

Vi må bruke, inkludere og ta vare på hele oss. Akkurat som vi må ta vare på hele bilen, for uten bensin eller drivaksel fungerer ikke bilen. Slik blir det også med oss mennesker, vi må inkludere hele oss.

Hva ønsker vi med å skape et slikt senter? Vi ønsker å kunne tilby noe til enhver person. Vi er alle forskjellige, og trenger forskjellig behandling og stimuli.

Gjennom livet er vi igjennom forskjellige utfordringer, og det kan være at vi trenger forskjellige veiledere/terapeuter, for å komme videre i livet, eller for å bli kvitt, uro, ubalanser, plager eller smerter.

Ved å benytte seg av en terapeut ifht. den

fysiske ubalanse/smerter,

tankemønstret vårt som trenger en endring/fornyelse,

følelsene våre som trenger å skifte bilde/referanse.

Huden vår og dens beste potensiale.

Dette vil være individuelt, og disse utfordringene kan vi lett hjelpe deg med.

Vi håper du vil kunne finne den hjelpen du trenger, her på huset vårt i Drammen, hvor vi har et bredt utvalg i terapeuter og velvære. 

Du vil finne link til alle terapeutene som praktiserer hos oss.

Lykke til :)

Del denne siden med andre!

Logg inn