Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

METAKOGNITIV TERAPI

Bilde kommer.

Timebestilling tlf 997 98 044,
mct.hildenygaard@gmail.com

Jeg er godkjent MCT terapeut med masterclass, Level 1 i Metakognitiv terapi. Avslutter level 2 i Oxford April d.å. Har også utdannelse som klinisk vernepleier, spesialpedagogikk, dialektisk atferdsterapi og akutt krisehåndtering. Har 17 års erfaring i spesialisthelsetjenesten, men har de siste 3 årene spesialisert meg i metakognitiv terapi. Jobber til daglig ved en psykiatrisk poliklinikk der jeg bl.a driver MCT grupper mot generalisert angstlidelse og depresjon, dette i tillegg til individualterapi.

Jeg er registrert MCT terapeut ved MCT Institute og medlem av Norsk forening for Metakognitiv terapi. 

Jeg tilbyr Metakognitiv terapi som er en innovativ evidensbasert behandlingsform som kan brukes til å behandle et bredt spekter av lidelser som:

  • depresjon
  • sosial angstlidelse
  • generalisert angstlidelse
  • tvangslidelse
  • Post-traumatisk stresslidelse

Dette er en behandlingsform basert på teorier utviklet av Adrian Wells og Gerald Matthews. Et gjennomgående trekk ved psykiske lidelser som depresjon og angst er at man opplever liten kontroll over tenkningen. At man opplever å miste kontroll over tanker og følelser og blir sittende fast i et uhensiktsmessige mønster med bekymring, grubling, fokus på farer og uhensiktsmessige mestringsstrategier som opprettholder plagene. Uheldige strategivalg opprettholdes av positive og negative metaantakelser. I behandlingen utforskes disse antakelsene og samarbeider for å etablere nye mentale strategier for å håndtere negative eller ubehagelige tanker og følelser. MCT åpner opp for en ny innfallsvinkel til forståelsen av psykiske lidelser og anvender teknikker som egner seg til pasientgruppen nevnt ovenfor.

Priser:

Enkelttime (45 min.) kr. 1000,-

Betaling:

Jeg har ikke refusjonsavtale med det offentlige, det betyr at at behandlingen må dekkes av den enkelte. 

Samtaler betales fortløpende etter endt samtale. Tar imot betaling via vipps eller kontant.

Del denne siden med andre!

Logg inn