Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Metakognitiv terapi

Timebestilling tlf 997 98 044,
mct.hildenygaard@gmail.com

METAKOGNITIV BEHANDLING:

Opplever du at du mister kontrollen over tanker og følelser? At du blir sittende fast i uhensiktsmessige mønster som du ikke klarer å løsrive deg fra? Det kan være bekymring, grubling, ubehagelige tanker, oppmerksomhet på fare, eller uhensiktsmessige mestringsstrategier.

MCT er en effektiv terapiform som retter seg spesielt om denne formen for tenkning. Strategivalgene skaper og vedlikeholder psykiske symptomer og mistrivsel. Eksempelvis er bekymring noe du gjør, angst er noe du får.

I terapien lærer jeg deg å endre hvordan du kan regulere respons på tanker og følelser. Målet er å lære deg fleksibilitet i forhold til bekymring, grubling og andre strategier du bruker for å mestre tilværelsen. Redusere over tenkning ved å gruble mindre og distansere deg fra bekymringer. Du vil lære å mestre egne reaksjoner og lære at «tanker er bare tanker». De er ikke ukontrollerbare eller skadelige. De kan velge hvordan du vil forholde deg til dem.

MCT er en effektiv behandlingsform ved stress, panikkangst, depresjon, sosial angst, generalisert angst, helseangst, tvangslidelse, Post-traumatisk stresslidelse.

ONLINE METAKOGNITIV TERAPI. Online behandling gjør at jeg kan tilby sertifisert metakognitiv terapi uavhengig av hvor du bor. Det er en svært effektivt og god løsning for deg som har en travel hverdag og ikke har tid til fysisk oppmøte. 

Priser: Enkelttime (45 min.) kr. 1350,-

BETALING: Betaling gjennomføres etter hver behandlingstime, vipps, kontant eller faktura. Dette er en helprivat klinikk og mottar ikke statlige tilskudd. Det betyr at du ikke kan bruke frikort hos meg. Behandlingen gir heller ikke rett til frikort.

AVBESTILLING: Avbestillinger må være inne senest 48 timer før avtalt tidspunkt. Avbestillinger som skjer senere enn dette vil bli belastet i sin helhet uansett grunn. Du kan avbestille gjennom mail/sms.  Hvis du ikke kan komme til timen som avtalt, er det fint om du gir oss beskjed om det så tidlig som mulig. Behandlingstimer som bookes mindre enn 48 timer før avtalt tidspunkt, kan ikke avbestilles.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Del denne siden med andre!

Logg inn